Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Ninge ca în lunile de iarnă. Blocaje pe străzile din oraș din cauza zăpezii. Direcția de Drumuri: Nu putem face minuni

Publicitate

Publicat

pe

A nins ca de Crăciun în luna aprilie. Chiar dacă a fost emis încă de ieri un cod galben de ninsori puternice, se pare drumarii au fost prinși pe nepregătite. Mulți brașoveni care au ieșit astăzi din case, fie ei pietoni sau șoferi, spun că nu au văzut niciun utilaj de deszăpezire pe arterele Brașovului. Mai mult, șoferii raportează blocaje de zeci de minute pe arterele orașului dar și pe drumurile județene.

Publicitate

Direcția de Drumuri Brașov: Nu putem face minuni

Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al Direcției de Drumuri Brașov, a spus la Digi24 că în ultimele două ore, stratul de zăpadă depus a ajuns la 20 de centimetri, chiar mai mult în zona montană.

„Sunt probleme, blocaje în trafic, utilajele sunt prezente, dar se ocupă de deblocarea tirurilor care au fost luate prin surprindere.

Publicitate

În Brașov, Sibiu, Harghita, Mureș, Covasna acționăm cu 60 de utilaje. Acum, trebuia să vorbim de repararea lor, nu despre deszăpezire, dar ne-am pregătit de zilele trecute, avem material antiderapant.

Nici noi nu putem face minuni, cerem șoferilor înțelegere și să circule prudent. Dacă pot, în aceste zile să evite complet deplasările în zona montană.

DN1 și DN 73 sunt singurele cu probleme, au fost și pe DN74, pasul Rucăr-Bran.

La fenomenele meteo ne așteptam, problema e cu mașinile care derapează sau se pun de-a curmezișul drumului, pe acolo nici utilajele nu pot trece, trebuie să se oprească să îi ajute ceea ce ia din timpul de deszăpezire”, a spus Elekes.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes