Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Nesimţire la cote maxime! Opt braşoveni „au ridicat” un munte de gunoi chiar lângă panoul unde scrie amenzile pe care le riscă dacă aruncă deşeuri pe domeniul public

Publicat

pe

Nesimţirea a ajuns la cote maxime în rândul unor braşoveni. Aceştia au făcut un adevărat munte de gunoi fix sub un panou unde erau scrise amenzile pe care le riscă dacă aruncă mizeria pe domeniul public. Cei opt oameni, şapte din Stupini şi unul din Hălchiu au abandonat gunoiul pe domeniul public, mai exact pe strada Fântânii, din cartierul Stupini. Timp de o săptămână oamenii au depozitat deşeurile acolo. 

Publicitate

Pentru că au fost prinşi, poliţiştii locali i-au amendat conform prevederilor legale care erau scrie pe panoul lângă care braşovenii au aruncat gunoiul, ”aruncarea și/sau depozitarea pe domeniul public și privat al municipiului a deșeurilor de orice tip se sancționează cu amendă de la 800 lei la 1600 lei pentru persoanele fizice și cu amendă de la 1600 lei la 2500 lei pentru persoanele juridiceʺ.

„Persoanele în cauză au fost surprinse abandonând deșeuri rezultate din construcții, deșeuri menajere, vegetale, ambalaje, etc. și au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.600 lei.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes