Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Nesimţire la cote maxime în autobuzele RATBv. Tineri surprinşi cu picioarele călare pe scaune şi „uitând” paharele de cafea în mijlocul de transport în comun

Publicat

pe

Publicitate

Doi tineri din Braşov „dau exemplu” de cum se circulă cu autobuzul. Aseară, profitând că mijlocul de transport în care se aflau era destul de gol, „şi-au făcut de cap” cum au vrut ei. În timp ce au mers mai multe staţii fata şi băiatul au stat tolăniţi cu picioarele pe scaunele din faţă şi mai mult şi-au lăsat resturile alimentare pe scaune după ce au coborât.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere cu care sunt dotate autobuzele RATBv.

Chiar dacă în oraş o mare parte din mijloacele de transport în comun sunt noi, dacă alegem să ne comportăm aşa, cu siguranţă nu vor ţine mult.

„Deși verbal ne dorim cu toții o țară și condiții ca în țările civilizate, fizic si mental suntem total pe lângă subiect. Dovadă stă în comportamentul acestor tineri din minunatul nostru oraș care probabil nu au înțeles că educația pe care o așteptăm de la semenii noștri ar trebuii mai întâi să o aplicăm pentru propriile persoane. Aseară în jurul orelor 20:30 pe Linia 6 «domnii» din imaginea atașată s-au gândit să-și marcheze ieșirea calendaristică din anotimpul rece și să pășească în prima zi de Primăvară cu încălțările curate ștergându-și pantofii de spătarele unui troleibuzului al operatorului public de transport în comun. Cei doi cetățeni  «exemplari” s-au urcat de la stația Saturn și au călătorit în condiții de «Business Class dar cu comportament Low Cost» până la stația Onix iar pentru a completa sfidarea și lipsa de respect față de ceilalți cetățeni ai frumoasei noastre urbe și-au «uitat» și paharele de la cafea pe scaunele mijlocului de transport în comun. Pe acesta cale le transmitem tuturor brașovenilor că acesta este un deosebit exemplu de ,«AȘA NU».

Publicitate

Vă aducem la cunoștință că personalul Operatorului Public De Transport în Comun se întâlnește destul de des cu astfel de situații denigrante iar dacă li se atrage atenția «zmeilor» conducătorii auto sunt amenințați, scuipați sau chiar bruscați!!!”, ne-au transmis reprezentanţii RATBv.

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes