Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Muniţie de război găsită în faţa gării. 36 de proiectile au fost descoperite de muncitorii care săpau un şanţ

Publicat

pe

36 de proiectile au fost găsite în apropierea Gării Brașov. Echipa pirotehnică de la ISU Braşov a găsit la faţa locului 36 de elemente de muniție, 3 dintre acestea sunt elemente componente ale unor bombe de aviație de 50 de kilograme. Acestea au fost ridicate în siguranță.

Publicitate

Echipa pirotehnică de la ISU Braşov a fost anunțată de prezenta acestor elemente de muniţie de o echipă de muncitori care desfășura lucrări în zona liniei 6. În acea zonă nu se aflau trenuri, fiind o zonă unde se execută lucrări.

Dintre cele 36 de elemente, 33 sunt proiectile explozive calibru 75 mm şi 3 bucăți elemente componente a unor bombe de aviație de 50 kg.

Elementele de muniţie au fost ridicate și transportate în siguranță în depozitul special destinat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, urmând a fi distruse în condiții de siguranță.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dumy

    12 noiembrie, 2020 at 5:44 pm

    Foarte interesant, zona aceea a fost săpată în lung și în lat nu sa găsit nimic, acuma se găsește o cantitate destul de mare de muniție ATENȚIE din cel de al doilea război !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes