Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Motociclişti şi conducători de ATV-uri amendaţi de jandarmii braşoveni, după ce au intrat cu vehiculele în pădure

Publicat

pe

Jandarmii brașoveni au desfășurat în acest weekend misiuni de asigurare a ordinii și siguranței la evenimentele publice și sportive desfășurate în județul nostru, dar și acțiuni punctuale de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, cu un accent deosebit pe combaterea pătrunderilor ilegale în fondul cinegetic și forestier.

Astfel, au fost aplicate un număr 55 de sancțiuni contravenționale în 19.400 lei și au constatat 2 fapte de natură penală, pentru care au fost întocmite documentele necesare și au fost predate organelor competente în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

Din totalul contravențiilor, un număr de 16 au fost aplicate în conformitate cu Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice pentru pătrunderea fără a avea acest drept în păduri cu autoturisme, motociclete și ATV-uri.

Și în continuare rămânem la datorie, cu principala misiune de a fi pregătiți în orice moment să intervenim în sprijinul cetățenilor.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes