Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO / Misiune specială pentru pompierii braşoveni! Au salvat o pisicuţă din vârful unui brad

Redactia Brasov

Publicat

pe

O intervenţie mai puţin obişnuită au avut pompierii din oraşul Victoria. Militarii au fost solicitaţi să intervină în salvarea unei pisicuţe care s-a urcat într-un brad şi nu a mai coborât. Stăpâna pisicuţei a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa evenimentul iar pompierii au ajuns imediat. Cu ajutorul unei autoscări au ajuns în vârdul bradului, au luat pisicuţa şi au înapoiat-o stâpnei.

Publicitate

„Pompierii din oraşul Victoria au fost solicitaţi joi, 28 ianuarie, să intervină  pentru salvarea unei pisici, care se urcase într-un brad înalt de 15 metri. Stăpâna pisicii a sunat la 112 şi a cerut ajutor, pompierii sosind imediat la locul indicat de pe strada Victoriei.” au transmis pompierii, citaţi de monitorfg.ro.

Sursa foto: monitorfg.ro

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Social

Bărbat din județul Brașov prins în flagrant în timp ce dădea mită de 1.000 de lei unui polițist

Știri Brașov

Publicat

pe

Un bărbat a fost prins în flagrant în momentul în care oferea mită 1.000 de lei unui polițist din Hoghiz, județul Brașov, ca să nu îi facă dosar penal. Acesta fusese prins la volan fără permis de conducere, scrie Digi 24.

Publicitate

Potrivit unui comunicat al DGA, citat de Mediafax, un polițist din cadrul Secției Hoghiz a sesizat faptul că o persoană, ce anterior a fost depistată în trafic conducând un autoturism, fără a deține permis de conducere, i-a oferit 1.000 de lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal.

Ofițerii DGA l-au prins în flagrant pe șofer când a oferit polițistului banii. Bărbatul a fost reținut pentru dare de mită și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, iar duminică Tribunalul Brașov a dispus arestarea acestuia pe o durată de 30 de zile.

Publicitate

Într-un alt caz, tot polițiștii din cadrul Secției Hoghiz au sesizat ofițerii DGA cu privire la faptul că ruda unei persoane ce anterior fusese prinsă băută la volan a oferit suma de 1.000 de lei pentru neîntocmirea dosarului penal.

Și persoana respectivă a fost prinsă în flagrant, iar ulterior a Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a încheiat cu aceasta un acord de recunoaștere a vinovăției, în sarcina inculpatului fiind aplicată o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 8 luni cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Publicitate

Sursa: Digi24

Foto: Agerpres

Publicitate
Citește mai mult

Social

Braşovenii nu se prea înghesuie la vot

Redactia Brasov

Publicat

pe

În judeţul Braşov preţenaţ la votul pentru parlamentare este unde destul de mică. La ora 14.15, prezenţa la vot în judeţul Ntaţov era de 18%, iar judeţul nostru se clasa pe locul 19 la nivel naţional.

Publicitate

Conforma ROAEP, pana la 114.14 au votat în tot judeţul peste 85.000de persoane pe listele permanente şi încă 5.000 pe cele suplimentare. În total sunt peste 93.000 de votanţi la nivelul judeţului.

Conform Zoom Report în municipiul Braşov la până ora 14.25 au votat 24% dintre alegătorii înscrişi pe liste.

Publicitate
Prezenta pe municipiu 14:30

Publicitate
Citește mai mult

Social

Tânără accidentată la Canionul 7 Scări

Redactia Brasov

Publicat

pe

Echipa Salvamont Săcele a avut o intervenție la Canionul 7 Scări în acest weekend prelungit. O tânără a avut o entorsă la gleznă și a trebuit să fie coborâtă cu ATV-ul până la Dâmbu Mori, unde a fost preluată de un echipaj SMURD.

Publicitate

În această perioadă toate traseele montane, chiar și cele care par aparent mai ușoare trebuie să fie abordate ca un traseu de iarnă cu echipamentul adecvat vremii de afară.

Publicitate
Citește mai mult
Publicitate
Publicitate

De Interes

>