Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Militarii Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov i-au comemorat pe camarazii lor care şi-au pierdut viaţa în cele două accidente aviatice de ieri

Publicat

pe

Publicitate

Militarii braşoveni de la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov i-au comemorat astăzi pe cei 8 camarazii ai lor care şi-au pierdut viaţa în cele două accidente aviatice din Constanţa. 

„Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” îşi exprimă profundul regret pentru tragicul eveniment şi este alături de familiile militarilor decedați. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Zbor lin, bravi militari! Nu vă vom uita niciodată!”, a transmis instituţia.

În catastrofa aviatică în care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma, şi-au pierdut viaţa șapte militari.

  • Căpitanul Costinel Iosif Niță, pilotul avionului MiG-21 LanceR prăbuşit miercuri, avea 31 de ani, era căsătorit şi nu avea copii. Din anul 2014, îndeplinea funcţia de pilot în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă în Baza 86 Aeriană de la Borcea. A acumulat peste 570 de ore de zbor, din care aproximativ 420 pe MiG-21 LanceR.
  • Locotenent-comandor Bogdan Florin, pilot, în vârstă de 41 de ani, angajat din anul 2003, avea la activ peste 1500 de ore de zbor, era căsătorit şi avea trei copii.
  • Locotenent Pătrașcu Sorin, copilot, în vârstă de 27 de ani, angajat din anul 2016, avea 500 de ore de zbor, necăsătorit.
  • Maistrul militar principal Banu Gelu, angajat din anul 1993, în vârstă de 52 de ani, avea la activ peste 1700 de ore de zbor, era căsătorit şi avea doi copii.
  • Caporal clasa a III-a Lateș Cătălin, operator căutare-salvare, 29 de ani, angajat din 2012, căsătorit, doi copii.
  • Sergent Marinescu Ionuț, personal de însoțire medico-sanitar, 43 de ani, angajat din 2002, căsătorit, un copil.
  • Maistru militar clasa I Carp Vlad, 39 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, căsătorit, un copil.
  • Maistru militar clasa a II-a Bosoi Sergiu, 37 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, angajat din 2005, tatăl a doi copii.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes