Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Micuţii schiori din Braşov, puşi în pericol de şoferi iresponsabili. Poliţiştii braşoveni au dat amenzi pentru că scaunele pentru copii din microbuze nu erau omologate. Un şofer a fost prins băut la volan

Publicat

pe

Publicitate

Mai mulţi şoferi care transportau copii la schi în Poiana Braşov au fost amendaţi. Asta după o acţiune a poliţiştilor care a avut loc ieri pe drumul de Poiană. au fost aplicate 14 amenzi, cele mai multe pentru că dispozitivele de fixare în scaune pentru copii nu erau omologate. Mai mult, unul dintre şoferi a fost prins băut la volan. 

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale privind dispozitivul de fixare în scaune pentru copii omologate, 3 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice, 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea normelor legale privind numărul de persoane ce pot fi transportate cu autovehiculul, prevăzute în certificatul de înmatriculare al vehiculului, 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, 1 sancțiune contravențională pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii brașoveni au reținut 1 permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și au reținut 4 certificate de înmatriculare.”, a transmis IPJ Braşov.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 11.500 lei.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes