Connect with us
Publicitate

Turism

FOTO / Micul dejun plutitor, noul tratament VIP pentru turiștii care ajung în Brașov. Oaspeții hotelurilor pot savura bucatele delicioase în timp ce se bălăcesc în piscină

Publicat

pe

Publicitate

Turiștii care ajung în hotelurile de la munte pot avea parte de tratament VIP chiar de la primele ore ale dimineții. Cea mai importantă masă din zi poate fi savurată în timpul unei partide de bălăceală chiar în piscinele exterioare cu apă încălzită la 35 de grade Celsius.

Această experiență care este nouă în România, dar care în țările exotice este o tradiție, a început să fie tot mai căutată și în hotelurile de la noi. Administratorii unui complex hotelier de trei stele din Poiana Brașov au profitat de dorința oaspeților pentru senzații inedite și le oferă un mic dejun cu totul special.

În timp ce turiștii se relaxează în piscină, ei primesc pe o tavă specială care plutește pe apă, o mulțime de preparate delicioase care să le potolească foamea la prima și cea mai importantă masă din zi. Meniul pregătit de bucătari conține omletă, wafe, platouri cu fructe și o selecție de brânzeturi fine. Nu lipsește nici băutura. Oaspeții primesc suc natural de fructe, șampanie, dar și cafea.

„Este o experiență unică, mai ales pentru țara noastră. Nu oriunde ai parte de asemenea experiențe. Am avut o vacanță în străinătate unde am avut un mic dejun asemănător și mă bucur foarte mult că se găsește și în România așa ceva. Omleta este delicioasă, fructele de asemenea, cocktailul, toate m-au încântat foarte mult. Am încercat și brânza cu mucegai, care mi se pare foarte bună. Micul dejun în restaurant se simte diferit față de acesta din piscină pentru că aici poți avea parte de o priveliște foarte frumoasă, aer liber, te poți simți minunat”, povestește Lorena, o tânără care a încercat experiența micului dejun plutitor.

Publicitate

Acest serviciu inedit se regăsește și în oferta unui hotel de patru stele din Predeal. Aici există o piscină generoasă, dar și un jacuzzi suficient de mare unde oaspeții pot savura micul dejun plutitor. Cei care vor să aibă parte de această experiență trebuie să își programeze masa de dimineață cel puțin cu o zi în avans.

„Pentru micul dejun am pregătit un platou cu brânzeturi fine, platouri cu fructe, care de altfel sunt ideale pentru micul dejun, am pregătit șampanie și fresh. Oaspeții noștri își pot alege ceea ce doresc să servească la acest mic dejun plutitor, în funcție de preferințele lor culinare. Pot servi în jacuzzi sau în piscina mare, în funcție de cum dorește fiecare. Putem organiza maximum două micuri dejun pe zi pentru că intervalul de timp este limitat, de la 8.30 și apoi de la 9.30 se poate servi. Este cerere, este ceva inedit și automat că oamenii vor să încerce”, a spus Anamaria Matei, managerul hotelului.

Micul dejun plutitor este un serviciu care se plătește suplimentar și costă 499 de lei pentru două persoane. Dacă bălăceala de dimineață nu a fost suficientă, oaspeții hotelului care își doresc intimitate pot să închirieze toată zona de SPA după ora 23.00. Pentru această experiență privată turiștii plătesc 490 de lei pe oră și se pot relaxa în piscine, la saună sau în salină.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes