Turism
FOTO / Micul dejun plutitor, noul tratament VIP pentru turiștii care ajung în Brașov. Oaspeții hotelurilor pot savura bucatele delicioase în timp ce se bălăcesc în piscină

Turiștii care ajung în hotelurile de la munte pot avea parte de tratament VIP chiar de la primele ore ale dimineții. Cea mai importantă masă din zi poate fi savurată în timpul unei partide de bălăceală chiar în piscinele exterioare cu apă încălzită la 35 de grade Celsius.
Această experiență care este nouă în România, dar care în țările exotice este o tradiție, a început să fie tot mai căutată și în hotelurile de la noi. Administratorii unui complex hotelier de trei stele din Poiana Brașov au profitat de dorința oaspeților pentru senzații inedite și le oferă un mic dejun cu totul special.
În timp ce turiștii se relaxează în piscină, ei primesc pe o tavă specială care plutește pe apă, o mulțime de preparate delicioase care să le potolească foamea la prima și cea mai importantă masă din zi. Meniul pregătit de bucătari conține omletă, wafe, platouri cu fructe și o selecție de brânzeturi fine. Nu lipsește nici băutura. Oaspeții primesc suc natural de fructe, șampanie, dar și cafea.
„Este o experiență unică, mai ales pentru țara noastră. Nu oriunde ai parte de asemenea experiențe. Am avut o vacanță în străinătate unde am avut un mic dejun asemănător și mă bucur foarte mult că se găsește și în România așa ceva. Omleta este delicioasă, fructele de asemenea, cocktailul, toate m-au încântat foarte mult. Am încercat și brânza cu mucegai, care mi se pare foarte bună. Micul dejun în restaurant se simte diferit față de acesta din piscină pentru că aici poți avea parte de o priveliște foarte frumoasă, aer liber, te poți simți minunat”, povestește Lorena, o tânără care a încercat experiența micului dejun plutitor.
Acest serviciu inedit se regăsește și în oferta unui hotel de patru stele din Predeal. Aici există o piscină generoasă, dar și un jacuzzi suficient de mare unde oaspeții pot savura micul dejun plutitor. Cei care vor să aibă parte de această experiență trebuie să își programeze masa de dimineață cel puțin cu o zi în avans.
„Pentru micul dejun am pregătit un platou cu brânzeturi fine, platouri cu fructe, care de altfel sunt ideale pentru micul dejun, am pregătit șampanie și fresh. Oaspeții noștri își pot alege ceea ce doresc să servească la acest mic dejun plutitor, în funcție de preferințele lor culinare. Pot servi în jacuzzi sau în piscina mare, în funcție de cum dorește fiecare. Putem organiza maximum două micuri dejun pe zi pentru că intervalul de timp este limitat, de la 8.30 și apoi de la 9.30 se poate servi. Este cerere, este ceva inedit și automat că oamenii vor să încerce”, a spus Anamaria Matei, managerul hotelului.
Micul dejun plutitor este un serviciu care se plătește suplimentar și costă 499 de lei pentru două persoane. Dacă bălăceala de dimineață nu a fost suficientă, oaspeții hotelului care își doresc intimitate pot să închirieze toată zona de SPA după ora 23.00. Pentru această experiență privată turiștii plătesc 490 de lei pe oră și se pot relaxa în piscine, la saună sau în salină.
-
Evenimentacum 2 zile
Indivizii care au lovit o tânără în centrul orașului rămân în arest. Tribunalul Brașov le-a respins contestația
-
Socialacum 2 zile
Premieră naţională la Spitalul „Sfântul Constantin” din Brașov. Trei copii vor fi operaţi pe inimă, iar intervenţiile vor fi plătite cu criptomonede
-
Evenimentacum 20 de ore
Accident cu trei victime pe bulevardul Griviţei, în giratoriul de la Dedeman
-
Evenimentacum 18 ore
FOTO / Incident şocant. Un cioban a ajuns la spitalul din Braşov după ce a fost atacat de urs
-
Evenimentacum 2 zile
Un bărbat din Săcele a tăiat roţile a 8 maşini parcate în Braşov
-
Evenimentacum 2 zile
FOTO / Amenzi de aproape 160.000 de lei în pieţele braşovene. „Comercianţi” care vindeau pe marginea drumului şi şoferi care au parcat neregulamentar au fost sancţionaţi
-
Economicacum 2 zile
20 de trenuri electrice vor fi cumpărate cu finanțare din PNRR. Noile trenuri vor lega Braşovul de Oradea, Iaşi şi Suceva
-
Administrațieacum 3 zile
Decizie a Consiliului Judeţean Braşov. Mai puțini bani pentru aeroport, mai mulți pentru drumuri