Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Meseria de salvamontist, prezentată la Brașov. Curioșii pot face cunoștință cu salvatorii montani, chiar în Piața Brassai

Publicat

pe

Publicitate

Profesia de salvamontist este una dintre cele mai periculoase și solicitante, iar puțini oameni cunosc riscurile la care se expun salvatorii montani în fiecare misiune. Brașovenii și turiștii care vor să se familiarizeze cu munca salvamontiștilor sunt așteptați de astăzi și până duminică, în Piața Brassai.

În cadrul Alpin Film Festival și Forumului Orașelor Verzi, Dispeceratul Național Salvamont România a primit invitația de a expune o parte din tehnica salvatorilor montani. Un stand special a fost amenajat în Piața Brassai, iar aici cei care vor să descopere tainele acestei meserii sunt așteptați între orele 12.00 – 20.00.

„Am primit invitația de a participa la aceste evenimente cu un stand de prezentare a utilajelor din dotare, a materialelor și dispozitivelor specifice intervențiilor în zona montană.

Serviciul Public Local Salvamont Brașov, împreună cu Serviciul Public Județean Salvamont Brașov vor fi prezente și vă așteaptă să vizitați standul. Aici veți putea face cunoștință cu salvatorii montani și tainele meseriei lor, cu unitățile canine ale serviciilor care dispun de acest tip de structură și veți putea participa la atelierele și demonstrațiile care vor avea loc”, au anunțat salvamontiștii. brașoveni.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes