Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Majoretele din Râșnov au devenit, din nou, campioane naționale. Trei echipe s-au întors acasă cu medalia de aur, iar alte două cu cea de argint

Publicat

pe

După luni întregi de antrenamente și pregătiri intense, eforturile copiilor care fac parte din echipa Râșnov Cheerleaders au dat roade. Micii sportivi s-au întors acasă de la Campionatul Național de Cheerleading cu cinci medalii.

Publicitate

La competiția care a fost organizată în Cluj Napoca au participat 30 de echipe din toate colțurile țării, iar majoretele din Râșnov au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la trei grupe de vârstă: mini (7-11 ani), youth (9-13 ani) și groupstunt (14+).

Pe lângă cele trei medalii de aur câștigate, palmaresul echipei din Râșnov a fost completat și de alte două medalii de argint câștigate de copiii de la grupele tiny (4-7 ani) și senior (14+).

După doi ani de pandemie, Asociația de Majorete din România, în colaborare cu Club Sportiv UMF/Madness UMF și Knights Cheerleaders au organizat pe 1 iunie ediția a 13-a a Campionatului Național de Majorete Tradiționale și Cheerleading, care a avut loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca.

Publicitate

sursa foto: facebook.com / C.S. Olimpic Cetate Râșnov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes