Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Majestatea Sa Margareta și Principele Consort Radu au luat parte la recepția oferită de Regele Charles, de la Palatul Buckingham

Publicat

pe

O lume întreagă este cu ochii pe Marea Britanie pentru unul dintre cele mai mari evenimente din istorie. Regele Charles al treilea va fi încoronat, iar ceremonia grandioasă va fi urmărită de milioane de oameni de pe mapamond. Peste 2.000 de șefi de stat și de guvern, membri ai familiilor regale, dar și oficialități britanice vor asista la încoronarea Regelui Charles al Treilea, care urcă pe tronul britanic la vârsta de 74 de ani.

Publicitate

Printre invitații speciali la marele eveniment se numără și președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția lui, dar și membrii familiei regale a României. În urmă cu puțin timp, pe conturile oficiale de Facebook și Instagram, reprezentanții familiei regale au publicat câteva fotografii cu Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei, și Principele Consort Radu, la recepția de stat oferită de Regele Charles la Palatul Buckingham.

În imagini se poate observa că Majestatea Sa Margareta și Principele Radu stau de vorbă cu Regele Charles printre sutele de invitați sosiți la recepția de stat. Astăzi, membrii casei regale a României vor lua parte la ceremonia de încoronare care va avea loc la Wesminster Abbey.

Iată care este programul evenimentelor de astăzi:

Publicitate
  • Orele 7.15 – 8.30 (9.15 – 10.30 în România): Oaspeții de la Westminster încep să sosească la punctele de control de securitate din Victoria Tower Gardens.
  • Ora 9.00 (11.00 în România): Congregația este așezată în interiorul Abației.
  • Ora 9.45 (11.45 în România): Escorta suveranuluii începe să se adune pentru Procesiunea Regelui de la Palatul Buckingham.
  • Orele 9.30 – 10.45 (11.30 – 12.45 în România): Sosesc șefi de stat, membri ai familiilor regale străine, membri ai familiei regale britanice, reprezentanți ai guvernelor externe, miniștri ai guvernului britanic, premieri și foști premieri.
  • Ora 10.20 (12.20 în România): Procesiunea Regelui. Regele și regina călătoresc de la Palatul Buckingham la Westminster Abbey.
  • Ora 11.00 (13.00 în România): Începe ceremonia de încoronare.

Slujba va fi urmată de Procesiunea Încoronării – regele și regina se întorc de la Westminster Abbey la Palatul Buckingham. Mai târziu, după-amiază, regele și regina vor saluta mulțimile de la balconul Palatului Buckingham.

 

sursa foto: facebook.com / Familia Regala a României

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes