Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Mai mulţi turişti au fost prinşi de ploaia torenţială pe Tâmpa. Erau cu un bebeluş de doar o lună şi încălţăminte de stradă

Publicat

pe

Acțiune de evacuare a două grupuri de turiști surprinși de ploaia torențială pe Tâmpa. Cele două grupuri de turiști au rămas blocate pe Tâmpa, după închiderea programului de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu și s-au adăpostit de vremea potrivnică, în zona restaurantului Panoramic, de unde au fost preluați de salvamontiști și transportați, în ordinea priorității.

„Menționam că primul grup evacuat a fost compus din trei persoane și includea un bebeluș de doar o lună de zile. Cel de-al doilea grup a fost alcătuit din patru tineri, din care doar unul avea încălțări adecvate unei plimbări montane.

Sfătuim turiștii care au în componența grupului copii, să manifeste mai multă responsabilitate, deoarece aceștia sunt foarte sensibili la schimbările de temperatură generate de schimbarea vremii și să se intereseze de programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu, pentru a se putea retrage în siguranță de pe munte în caz de vreme rea.”, a transmis Salvamont Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes