Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Mai multe arme de foc au fost găsite la o femeie şi un bărbat din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Poliţiştii braşoveni au găsit trei arme de foc şi mai multe cartuşe la doi braşoveni. Armele nu erau autorizate şi au fost găsite le persoane diferite. O femeie avea două pistoale pentru autoapărare şi 25 de cartuşe, iar la un bărbat din Cristian a fost găsită o puşcă.

„Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat o femeie, care deținea, fără drept, la domiciliul său, două arme neletale, scurte, tip pistol, cu destinație de autoapărare, precum și 25 de cartușe aferente acestora.

De asemenea, polițiștii brașoveni au identificat un bărbat, în vârstă de 52 ani din localitatea Cristian, județul Brașov care deținea, fără drept, la domiciliul său, o armă neletală, supusă autorizării, tip puscă cu aer comprimat.

În ameble cazuri au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, dosare instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Publicitate

De asemenea, s-a procedat la ridicarea armelor și a cartușelor aferente, în vederea continuării cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes