Connect with us
Publicitate

Administrație

FOTO / Lucrările înaintează la Aeroportul Braşov. Se construiesc ultimele 11 obiective

Publicat

pe

Continuă lucrările de construcţie a componentelor infrastructurii Aeroportului Internaţional Braşov. Sunt 11 obiecte pentru care Consiliul Judeţean Braşov a transmis ordinul de începe a lucrărilor, iar de implementarea lor se ocupă două asocieri de firme.

7 obiecte sunt realizate de asocierea SC BOG’ART SRL – SC UTI Facility Management SA: clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea şi drumul de acces de la terminal la DJ 103 C, drumurile tehnologice interioare şi reţelele interioare din cadrul Aeroportului.

4 obiecte sunt implementate de asocierea SC Consal SRL – SC RS Activ SRL: construirea drumului tehnologic perimetral şi a acceselor la echipamentele de radionavigaţie, construirea împrejmuirilor şi a porţilor, devierea canalului Beselcin şi montarea sistemului de protecţie perimetrală.

„În momentul de faţă muncitorii lucrează la armarea şi betonarea stâlpilor şi centurilor de la clădirea energetică, la armarea şi cofrarea fundaţiilor posturilor de control acces, la excavaţia şi umpluturile terasamentului de la remiza PSI. În ceea ce priveşte gospodăria de apă, sunt în execuţie hidroizolaţia rezervorului de 300 mc, dar şi hidroizolaţia şi armarea radierului de la rezervorul de 100 mc. Se lucrează în paralel la toate obiectele de construcţii civile, în timp ce la obiectele de drumuri se execută lucrările de decopertare. După ce se vor încheia fazele de terasament, hidroizolaţie şi fundaţii, în circa două săptămâni constructorii spun că vor creşte ritmul lucrărilor şi vor deschide mai multe fronturi de lucru. Continuăm!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes