Connect with us
Publicitate

Administrație

FOTO / Lucrările de modernizare a Maternităţii Braşov, aproape finalizate

Publicat

pe

Publicitate

Lucrările de modernizare, dotare şi eficientizare energetică a clădirii noi din cadrul Maternităţii Braşov se apropie de final.

În urma discuțiilor aprofundate pe care preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Todorică Şerban, le-a purtat atât cu reprezentanţii firmei constructoare în cadrul şedinţelor de progres, cât şi cu echipa managerială şi colectivul medical al instituţiei spitaliceşti, s-a convenit că în data de 20 mai 2024 vor începe procedurile privind recepţia finală la încheierea lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizare, dotare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere (de legătură) existent între corpul nou și corpul vechi ale Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. A.I. Sbârcea» Brașov”.

Acest proiect, implementat de Consiliul Judeţean Braşov, este finanţat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, valoarea totală a contractului de finanţare fiind de 26.552.919,96 lei.

În urma finalizării obiectivului, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. A.I. Sbârcea” Braşov va fi în integralitate modernizat, eficientizat şi dotat la cele mai înalte standarde, astfel încât să corespundă tututor cerinţelor impuse de asigurarea unui act medical de calitate, în beneficiul pacientelor din judeţul nostru şi din judeţele învecinate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. ainstain 2

  18 aprilie, 2024 at 10:03 pm

  Numa sa nu devina muzeu ca ie in scadere numaru da masculi feroce in Brasov.
  Populatia ie din ce in ce mai mica.
  Femei ie care mai da care mai focoase si frumoase da trebe si lovele, si …ietcetera ietcetera.
  Om vedea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes