Connect with us
Publicitate

Administrație

FOTO / Locuitorii din cartierul Noua vor avea un nou parc unde să se poată relaxa

Publicat

pe

Un nou parc de cartier este aproape de a fi gata construit în cartierul Noua. Decizia de construcţie a fost luată după ce în zonă, pe strada Brazilor nr 66, a fost găsit un loc unde era o zonă neamenajază care se preta pentru a se construi un parc.  

Publicitate

„La începutul lunii mai, am fost la fața locului și am anunțat că în urma întâlnirilor și discuțiilor pe care colega mea, consilierul local Pamela Diaconu le avusese cu brașovenii din Noua, la adresa amintită a fost identificată o zonă verde, neamenajată și pretabilă să fie transformată într-un parc de cartier.

Era un spațiu foarte generos și liniștit, între blocuri, unde ne-am gândit foarte bine să amplasăm bănci, pentru relaxarea cetățenilor și să amenajăm un loc de joacă pentru copii. Am gândit inclusiv organizarea aleilor de acces în parc.”, a transmis viceprimarul Sebastian Rusu pe pagina personală de Facebook.

La întâlnirea de pe str. Brazilor Sebastian rusu a fost însoțit de colegii din Primăria Brașov, de la Serviciile Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației, respectiv Amenajare Zone de Agrement.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes