Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Lemn în valoare de 63.000 de lei confiscat la Braşov. Firma unde a fost găsit nu a putut justifica provenienţa materialului lemnos

Publicat

pe

Publicitate

O firmă din Braşov care exploata material lemnos a primit o amendă de 20.000 de lei de la poliţie, după ce oamenii legii împreuna cu mai mulţi comisari ai Gărzii Forestiere au descoperit în curtea societăţii lemn care nu a putut fi justificat prin acte. Poliţiştii au constatat că firma deţinea într-o singură rampă de exploatare, material lemnos fără ca acestea să fie materializate în teren, conform procedurii legale incidente domeniului silvic.

„S-a procedat la inventarierea întregii cantități de material lemnos, rezultând un volum de 143,24 mc material, cantitate pentru care nu au fost identificate documente legale de proveniență. S-a procedat la sancționarea contravențională a societății comerciale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sancțiunea aplicată fiind de 20.000 lei. De asemenea, a fost dispusă măsura confiscării cantității de 143,24 mc material lemnos, speciile fag și brad, în valoare de peste 63.000 lei, care a fost predată Ocolului Silvic competent.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes