Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Incident mai puţin obişnuit lângă Făgăraş. Cuibul unei berze a căzut pe o casă şi a făcut o gaură imensă în acoperiş

Publicat

pe

Vremea rea din ultimele zile a stricat şi cuibul une berze care se afla pe stâlpul din faţa unei case, din satul braşovean Breaza. Podul casei peste care a căzut a fost distrus, însă autorităţile ridică din umeri şi spun că proprietarul casei nu o să fie despăgubit.

Incidentul a avut loc joi dimineaţă în satul Breaza, de lângă Făgăraş. Din cauza vremii nefavorabile din ultimele zile, cuibul păsărilor a cedat şi a căzut peste acoperişul unei locuinţe pe care l-a stricat. Proprietarii spun că acum au rămas cu paguba produsă din cauza inconştienţei organelor competente.

„Cuibul berzei a fost ridicat pe stâlpul de electricitate, pe suportul de fier amplasat de Electrica SA. Din cauza greutăţii şi a vremii nefavorabile cuibul a cedat, suportul îndoindu-se şi căzând pe acoperișul casei distrugând în totalitate, după cum se vede şi în imagini . Am sunat peste tot şi nimeni nu ia nici o măsură. Electrica SA aruncă vina pe membrii primăriei , primăria pe Electrica SA. Cei de la servicul de urgenţă dacă nu sunt victime nu pot face nimic, iar cei de la Mediu au făcut poze şi au plecat. Nimeni nu face nimic.”, a spus Mioara pentru Observator.

„Am vorbit cu membrii primăriei, cu cei de la Electrica, cu cei de la Mediu, cu cei de la Asociația berzelor și în cele din urmă am sunat la 112. Şi nu se face nimic de azi dimineaţă. Toți care vin nu iau nici o măsură, se uită şi pleacă spunând că nu e de competenţa lor . Doar cei de la Asociația berzelor din Sibiu au spus că vor veni după puii de barză care sunt momentan în spatele casei, pe jos .”, a mai spus Mioara.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes