Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Incendiu de proporţii la Săcele, în zona Bunloc

Publicat

pe

Ieri, în jurul orei 15.00 pompierii brașoveni au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu de fond forestier în localitatea Săcele, zona Bunloc.

La sosirea echipajelor operative s-a constatat că incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 de mp la vegetație uscată si litieră.

„La fața locului acționăm cu 3 autospeciale de stingere si o autocisternă. De asemenea, a fost alertat să SVSU Săcele.

Totodată, a fost informată și Regia Publică Locală a Pădurilor, iar la fața locului sunt prezenți și aproximativ 10 lucrători ai Ocolului Silvic.”, a transmis ISU Braşov.

Publicitate

Din cauza vântului puternic, incendiul din  Valea Baciului s-a reaprins și s-a manifesta la fondul forestier pe o suprafață de aproximativ 1000
mp.

„În acest moment intervin pentru stingerea focarelor de incendiu 30 de pompieri si alți 32 de lucrători de la Ocolul Silvic și Regia Pădurilor, cât și voluntari. Misiunea este dificilă din cauza faptului ca nu se poate ajunge cu autospecialele de intervenție la focarele de incendiu, pompierii fiind nevoiti sa se deplaseze terestru, pe teren accidentat. Au ars aproximativ 2000 mp de vegetatie uscata si litieră”, a mai transmis ISU Braşov.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, lucrător la Ocolul Silvic, a căzut şi a suferit un traumatism toraco abdominal. I s-a acordat asistența medicală necesară la faţa locului, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Brașov de către echipajul SMURD pentru investigații medicale suplimentare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes