Connect with us
Publicitate

Prima pagină

FOTO / În lipsa unui stadion sau a unei săli de atletism, atleţii Braşovului se antrenează pe unde apucă

Publicat

pe

Cei mai reprezentativi atleți ai județului Brașov se pregătesc pe unde apucă. Așa se antrenează înaintea Campioantelor Naționale.

Publicitate

Adina Cîrciogel este multiplă campioană națională de copii, juniori și U23 în probele de 200 m, 400 m și ștafete, campioană și medaliată balcanică la 400 m și 4×400 m, medaliată europeană cu ștafeta României de 100x200x300x400 m. Ea se antrenează la București.

Bogdan Șitoianu este vicecampion european de juniori 2 și multiplu campion național la lungime. Scările și aleile de sub Tâmpa le visează și noaptea.

Radu Costache este vicecampion național de seniori în 2019 și multiplu medaliat U23 la 110 m. El a găsit loc de antrenament pe stadionul din Constanța.

Publicitate

Copiii și juniorii care practică atletismul în Brașov fie au plecat în vacanță, fie fac antrenamente prin parcuri, pe sub Tâmpa sau pe unde găsesc soluții antrenorii și profesorii lor. Însă nicidecum acolo unde ar fi normal: pe un stadion de atletism, într-o sală de atletism, pe o pistă de atletism anunţă Asociaţia Judeţenă de Atletism Braşov.

Înaintea pandemiei, la nivelul Brașovului aveam apoximativ 150-200 de atleți de toate vârstele în circuitul de performanță.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes