Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Imagini unice cu masivul Bucegi. Au fost vizibili tocmai din Bucureşti. Cum arată „siluta” munţilor printre blocurile Capitalei

Publicat

pe

Munții Bucegi au fost văzuți, destul de clar, din București. Un bărbat și-a scos aparatul foto și a surprins mai multe imagini inedite, care au uimit mii de bucureșteni.

Multe persoane au crezut că e Photoshop

Publicitate

Bucureștenii s-au simțit mai aproape de munte weekendul acesta. Munții Bucegi s-au văzut din mai multe zone ale Capitalei, iar norocoșii au reușit chiar să-i fotografieze, transmite b365.ro.

Un bucureștean și-a luat aparatul cu el și a mers prin București pentru a fotografia munții. Bărbatul a făcut niște fotografii spectaculoase care, ulterior, au apărut pe pagina de Facebook „Bucharest”.

Acolo, imaginile au fost văzute de mai mulți internauți. Mulți dintre ei au rămas surprinși, întrebând: „Cum e posibil ca Munții Bucegi să fie văzuți, atât de clar, din București?”

Publicitate

Nu se cunosc exact zonele din care au fost făcute fotografiile.

Unii nici măcar nu au crezut că imaginile sunt reale, au crezut că sunt editate. Hai să fim serioși! De ce confundați norii cu munții?”, a întrebat o femeie.

Munții Bucegi, vizibili din mai multe zone ale Capitalei

La postarea respectivă de pe Facebook, mai mulți bucureșteni au adăugat comentarii în care au spus că și ei au văzut, la rândul lor, munții. Unii dintre ei au atașat chiar și fotografii. „Vârful Tătaru și Strungile Mari, văzute în spatele blocurilor din Sectorul 6”, a scris bărbatul care a făcut poza.

Care este explicația pentru care se văd munții din București

Publicitate

Faptul că Munții Bucegi au fost atât de vizibili din București i-a surprins pe mulți internauți, care s-au întrebat cum e posibil așa ceva.

Potrivit Digi24, Munții Carpați pot fi uneori văzuți din București datorită reflexiei luminii în anumite condiții atmosferice, în funcție de densitatea aerului. Condițiile care favorizează apariția acestui fenomen sunt, de asemenea, aerul rece și cerul senin.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes