Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Imagini superbe cu Munții Făgăraș fotografiați tocmai din Cluj, de la sute de kilometri distanță

Publicat

pe

Un iubitor al muntelui a reușit să fotografieze Munții Făgăraș de la sute de kilometri distanță, din județul Cluj, de pe Muntele Mare.

Publicitate

Un admirator al munților a postat pe pagina de Facebook „Aventura In Romania” fotografii superbe realizate în luna decembrie de pe Muntele Mare, în zona județului Cluj, transmite monitorulcj.ro.

Fiindcă vizibilitatea și condițiile meteorologice i-au permis, acesta a reușit să fotografieze chiar și Munții Făgăraș, aflați la sute de kilometri distanță.

Parte din Făgăraș / Foto: Aventura In Romania – Facebook

„Îmi place iarna că poți avea vizibilitate până foarte, foarte departe. Poza de mai jos am făcut-o acum sâmbătă de pe Muntele Mare din Cluj. În poză se vede o parte cunoscută din Munții Făgăraș. Cum vi se pare? Repet, din Cluj”, se arată în postarea respectivă, publicată pe 15 decembrie.

Publicitate
Tot parte din Munții Făgăraș / Foto: Aventura In Romania – Facebook

Dacă ne uităm pe Google Maps, de la Muntele Mare până la punctul Arpașu Mare din Munții Făgăraș ne arată cu sunt circa 250 km cu mașina. În schimb, până în centrul munților Făgăraș, Google Maps indică o distanță de peste 380 km.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes