Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Imagini şocante la un meci de fotbal feminin al unei echipe din Braşov. Fetele au jucat cu noroiul până la glezne. Imaginile au adus aminte de bătălia lui Mihai Viteazu din mocirla de la Călugăreni

Publicat

pe

Imagini şocante au fost surprinse astăzi la un meci de fotbal la care au participat jucătoarele braşovence de la Colţea. Meciul a avut loc la Baia Mare, iar terenul pe care s-a jucat a semănat mai mult mocirla de la Călugăreni din bătălia lui Mihai Viteazu decât cu un teren de fotbal. Jucătoarele au fost nevoite să alerge prin noroiul care le trecea peste glezne, asta pentru că arbitrul a decit că terenul este bun de joc. 

Publicitate

Jucătoarele au trebuit să evolueze pe un teren, morcirlos este puțin spus, o groapă de nămol, unde băltocile deveneau mici lacuri de acumulare. Un teren execrabil, situat în cartierul Ferneziu din Baia Mare, care a fost grav afectat de ploile din ultimele zile. Din păcate, gazdele nu au puterea financiară, poate nici dorința, de a asigura un teren agreabil de joc, chiar și pe timp de ploaie.

Brigada de arbitri nu a simțit de cuviință să interzică începerea partidei. S-a auzit fluierul de start, iar fotbalistele s-au luat la „trânte”, căci fotbal a fost imposibil de jucat, s-a terminat 1-1 în meciul din Liga a 3-a feminină.

Imaginile au fost urcate, pe contul personal de Facebook, de jurnalistul Marian Olaianos. Acesta nu înțelege cum poate că fotbalul feminin românesc să se afle într-un asemenea stadiu, mai ales când președintele FRF, Răzvan Burleanu, se laudă că face lucruri fantastice pentru această ramură sportivă.

Publicitate

„Update: meciul s-a încheiat cu rezultatul de 1-1. Ambele echipe și-au dorit victoria. Poate mai puțin gazdele care s-au prezentat la teren fără vizele medicale. Dar nu este o mare problema pentru ca fotbalul feminin trebuie sprijinit și ținut in viața. Tocmai stă să înceapă meciul de Liga 3, feminin -senioare, dintre ACS Baia Mare și Colțea Brasov. Cu brigada din Baia Mare, evident. Dacă așa arată dezvoltarea fotbalului feminin , mai bine nu”, a comentat la postare, Marian Olaianos.

Cu exact trei zile în urmă, Răzvan Burleanu a lăudat ascensiunea fantastică pe care fotbalul feminin românesc a înregistrat-o în ultimul timp. Imaginile îl contrazic clar, transformându-l într-un conducător cu discurs de politruc, care pierde voit din atenție esențialul.

„Fotbalul feminin este un sport aflat într-o continuă dezvoltare. Acesta este astăzi sportul cel mai practicat în România în rândul fetelor, cu peste 66.000 de jucătoare înregistrate oficial. Prin acest parteneriat semnat astăzi, reușim să  continuăm investițiile în fotbalul feminin și implicit să încurajăm pasiunea fiecărei fete care își dorește să joace fotbal în România. În plus, acest parteneriat confirmă încrederea mediului de business în viziunea Federației și a membrilor săi transpusă în Strategia pentru dezvoltarea fotbalului feminin românesc 2021-2026”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, la prezentarea noului sponsor oficial al fotbalului feminin românesc, transmite prosport.ro.

Sursa foto: Facebook Marian Olaianos

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes