Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Imagini inedite cu un urs în Munţii Făgăraş. În plină vară, se dă în zăpadă pe „derdeluş”: „Se da pe burta, pe zapada”

Publicat

pe

Un fotograf a surprins un inedit moment în care un urs se distrează în zăpadă. Momentul a fost a fost fotografiat în Munții Făgăraș.

Publicitate

Numărul urșilor observați în Braşov și în alte orașe învecinate a crescut. În această situație, ursul a fost fotografiat în mediul natural al Munților Făgăraș. Daniel Opait a imortalizat imaginea ursului în timp ce se deplasa pe „derdeluș”, pe ultimele urme de zăpadă rămase în munți.

În descrierea postării, fotograful subliniază că acest moment este unul natural și ar trebui prezentat ca atare, fără a induce panică sau teroare în privitor. „Suntem martori la o demonizare a ursului, promovata activ pe diverse canale, in care apar cuvinte ca: panica, atac, teroare, ursul langa localitatea X samd.

„Suntem martori la o demonizare a ursului, promovata activ pe diverse canale, in care apar cuvinte ca: panica, atac, teroare, ursul langa localitatea X samd.

Publicitate

Pentru oricine a citit mai mult decat ziarul local, e limpede ca orice lucru, prin repetare obsesiva ajunge sa fie identificat cu realitatea de catre mase. Nici macar un singur lucru pozitiv, ursul e aici sa ne puna la incercare intreaga fiinta. Raul, ramul. O gramade de texte regurgitate in grup, cu prima ocazie. Intotdeauna aceleasi. Un veritabil discurs al urii. In douamiidouazecisitrei.

Ei bine, iata ce face un urs atunci cand nu este sub ochii ageri ai inchizitiei contemporane. Se da pe burta, pe zapada.”, menționează fotograful.

Postarea a strâns aproape o mie de aprecieri și sute de distribuiri în mediul online.

Sursa foto: Daniel Opait

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes