Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Imagini din Orient Express. Legendarul tren a poposit două ore şi în Gara Braşov

Publicat

pe

Un călător român aflat la bordul trenului legendar tren Orient Express a fotografiat luxul din interiorul garniturii. Trenul car a inspirat-o pe Agatha Christie a ajuns duminică după amiază în România, iar în această dimineaţă a ajuns în Gara Braşov, unde a stat două ore.

Publicitate

„E una dintre cele mai romantice și mai impresionante călătorii pe care le poate avea cineva într-o viață, și am făcut câteva memorabile și exotice până acum. Totul e la superlativ: serviciile de 5 stele, personalul, atenția la detalii, bucătăria fine dining, ținutele respectă anumite dress codes, opririle sunt presărate cu momente unice, se stă la cele mai bune hoteluri din fiecare oraș. Fiecare vagon are semnătura unui designer, în mobilier, tapițerii etc”, a declarat pentru Club Feroviar călătorul român care a dorit să nu-i fie precizată identitatea.

Trenul legendar va ajunge luni după-amiază la București

Garnitura exclusivistă a ajuns la stația Curtici Frontieră duminică la ora 17,17, la Alba Iulia va fi la 22,21, la Teiuș la 22,47 (plecare la 2,19), la Blaj la 2,41, la Sighișoara la 3,49, iar la Brașov a sosit luni dimineață, la ora 7,21. Din stația Brașov a plecat la ora 9,34 și a ajuns la Sinaia la ora 10,30. Aici, ca de obicei, va face un popas mai îndelungat, iar circulația sa va fi reluată la ora 13,45. În Gara de Nord din București va ajunge luni la ora 15,44, transmite clubferoviar.ro.

Publicitate

Garnitura este remorcată de două locomotive

Trenul care are indicativul 15011 este remorcat pe distanța Curtici-Arad-Simeria-Teiuș-Sighișoara-Brașov-București Nord de două locomotive electrice ale Depoului Arad, se arată într-o dispoziție internă a Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători obținută de Club Feroviar.

Personalul de locomotivă (mecanic instructor și mecanic ajutor) va fi asigurat astfel: pe distanța Curtici-Arad-Simeria-Teiuș de către Depoul Arad; pe distanța Teiuș-Sighișoara-Brașov de către Depoul Brașov – SELC Teiuș; pe distanța București-Brașov de către Depoul Brașov.

Trenul va pleca din București Nord marți, cu numărul 15013. Pe distanța București Nord-Videle-Giurgiu-Ruse garnitura va fi remorcată de două locomotive GM și personal de locomotivă (mecanic instructor și mecanic ajutor) asigurate de către Depoul București Călători.

Sursa foto: clubferoviar.ro

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes