Connect with us
Publicitate

Turism

FOTO / Iarna a pus stăpânire pe Poiana Braşov

Publicat

pe

Iarna şi-a intrat în sfârşit în depruri în Poiana Braşov. Ninsoarea din această noapte a făcut ca domeniul schiabil să se prezinte în condiţii excelente, iar stratul nou de zăpadă care s-a aşezat este numai bun pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Publicitate

„A venit Iarna pe bune !!!! Azi 27 ian : Temperatura -13 în Postăvaru, – 4 în Poiana. Functionează : telegondola, telecabina Capra Neagra, telecabina Kanzel, telescaunul Ruia, teleschiurile Ruia , Stadion, Bradul si Snowpark Bradul. Toate pârtiile amenajate excelent!!! Strat consistent de zapadă proaspătă peste amenajare !!! Ceaţă în partea superioară. Fără Lupului inferior ! În Ruia se desfasoară Cupa Teleferic la schi alpin!”, a scris pe Facebook Emil Fărcăşanu.

Totodată, cei care aleg să meargă astăzi în Poiana Braşov trebuie să fie atenţi, asta pentru că pe pârtiile de acolo se desfăşoară un concurs de schii.

„Vă informăm, ca astăzi, 27.01.2021 şi mâine, 28.01.2021, va avea loc Cupa Subteleferic la Schi pentru copii. Aceasta se va desfăşura pe pârtia Ruia, jumatate din aceasta fiind restrictionată traficului publicului.
Schiorii sunt sfatuiti sa nu depăşască şi să nu intre în zonele demarcate, deoarece se pot interpune cu trasele sportivilor, lucru care ar putea genera evenimente nedorite.
Vă rugăm daţi dovadă de întelegere şi schiaţi cu atenţie sporită în această zonă.”, transmite Serviciul Salvamont Poiana Braşov.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes