Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Hoţi de lemne prinşi de Poliţie la Săcele

Publicat

pe

La data de 28 iunie a.c., cu puțin timp în urmă, în cadrul unei acțiuni care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate cu deținerea, depozitarea, transportul și comercializarea materialului lemnos, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au interceptat un transport de material lemnos.

Astfel, în timp ce se aflau pe DN1, în zona „Valea Dreasă”, din proximitatea municipiului Săcele, polițiștii au observat trei atelaje hipo care transportau material lemnos. Imediat, bărbații care conduceau atelajele au fost opriți pentru control, iar după ce au fost identificați, polițiștii au constatat că aceștia nu dețin documente care să ateste proveniența încărcăturii de lemn transportată.

Față de cele constatate, polițiștii au dispus confiscarea materialului lemnos identificat, în cantitate de aproximativ 5,2 metri cubi de lemn, de esență fag, care a fost predat unui reprezentant din cadrul ocolului silvic competent. De asemenea, pentru abaterile săvârșite, cei trei bărbați au fost sancționați contravențional cu sume cuprinse între 1000 și 2000 de lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes