Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Grav accident în Raliul Braşovului. Un echipaj a intrat cu maşina într-un cap de pod iar copilotul este încarcerat. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicitate

Publicat

pe

Echipajul bulgar Nikola Mishev / Yanaki Yanakiev a ieșit în decor pe cea de-a doua probă specială a Raliului Braşovului, Șoarș 1, lovind un cap de pod.

Publicitate

Proba a fost oprită pentru permiterea accesului echipjului de intervenție, deoarece este necesara descarcerarea copilotului Yanaki Yanakiev. Starea sa generală este bună însă nu își poate elibera picioarele din cockpitul mașinii de concurs.

Pilotul Peugeot-ului 208 R2, Nikola Mishev, a ieșit din mașină, acuzând dureri minore la nivelul picioarelor.

Concursul a fost oprit iar concurenții aflați în spatele acestui echipaj au parcurs proba în regim de etapă.

Publicitate

„În cadrul Raliului Braşov la proba care se desfasoară pe zona Făgăraş, a fost anunţată producerea unui accident un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, copilotul a rămas încarcerat.

S-au deplasat la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. Totodata a fost solicitat să intervină şi un elicopter SMURD. Victima a fost descarcerată, este conştientă şi prezintă fracturi la ambele membre inferioare”, a transmis ISU Braşov.

„Pe DJ104J, sens de deplasare Șoarș către Rotbav, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autovehicul, ce participa în cadrul Tess Rally Brașov 2021.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat o victimă, care primește îngrijiri medicale la fața locului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes