Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Grav accident în judeţul Covasna. O victimă a ajuns cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Braşov

Publicat

pe

Publicitate

O perspoană a ajuns la Spitalul Judeţean de urgenţă cu Elicopterul SMURD al Braşovului, în urma unui grav accident care a avut loc în judeţul Covasna. În Total, în impact, conform ISU Covasna, au fost implicate 7 persoane. trei dintre acestea au fost încarcerate. Accidentul rutier a avut loc pe Drumul Judeţean112, în jurul orei 14:00, în apropierea localității Dobolii de Jos, iar în coliziune au fost implicate trei maşini.

„Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe cu două autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și o ambulanță a SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate 7 persoane, dintre care 3 au fost încarcerate. A fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Brașov, acesta a ajuns imediat , înainte ca cea de a treia victima încarcerată să fie extrasă. În cadrul intervenției au participat 11 subofiteri, 2 ofițeri și un voluntar.

În urma evenimentului, 5 persoane au fost transpotate la UPU Sfântu Gheorghe, una a fost transportată de elicoperul SMURD la Brașov și una a refuzat transportul.”, a transmis ISU Covasna.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes