Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Furt impresionant de motorină, la Braşov. Un şofer a furat o tonă de combustibil din camionul pe care îl conducea

Publicat

pe

Un bărbat de 37 de ani din satul Tărlungeni a fost reținut de polițiștii braşoveni şi este cercetat pentru delapidare. Bărbatul este suspectat că a furat o impresionantă cantitate de motorină din rezervorul unui camion. Individul ar fi furat nu mai puţin de o tonă de carburant.

Evenimentul a fost adus la cunoștința autorităților de către administratorul unei firme din Cărpiniș, care a anunţat că unul dintre angajați ar fi comis furtul de motorină în ultimele trei luni.

Polițiștii au reușit să localizeze și să oprească autoutilitara implicată pe DN 1, la ieșirea din municipiul Brașov spre comuna Feldioara. Șoferul vehiculului era chiar angajatul suspectat, în vârstă de 37 de ani și din satul Tărlungeni.

În urma unei percheziții efectuate în bena camionului, autoritățile au descoperit mai multe butoaie de tablă cu capac, care conțineau aproximativ 1.000 de litri de motorină. Conform investigațiilor, bărbatul ar fi sustras această cantitate impresionantă de combustibil începând din luna martie și până la data de 27 mai, de la rezervorul aceluiași camion, iar motorina ar fi fost depozitată la locuința sa din satul Tărlungeni.

Publicitate

Bărbatul a hotărât în data de 27 mai să transporte carburantul spre comuna Feldioara, însă a fost oprit în trafic de către polițiști. Având în vedere probele adunate în urma anchetei, individul a fost reținut pentru 24 de ore și dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care va decide soluția în acest dosar penal constituit.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes