Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Emoții pentru cei mai noi angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. 35 de subofițeri au depus astăzi jurământul militar

Publicat

pe

Publicitate

A fost o zi extrem de importantă pentru cei mai noi angajați din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. După ce au promovat concursul de încadrare din sursă externă, 35 de subofițeri au depus jurământul militar, chiar la sediul ISU.

„Depunerea jurământului este un moment unic din viaţa militarilor, legământul solemn de a merge până la sacrificiul suprem pentru ţară. Evenimentul este nu doar de o simbolistică aparte, dar şi o certificare a unui început de carieră, a unui drum nou în viaţă. Astfel, încărcătura unui astfel de moment, unic în viaţa oricăruia prin specificul său, va face parte de-acum înainte din bagajul de amintiri personale ale fiecăruia dintre cei care au depus astăzi jurământul. Depunerea jurământului militar este un act individual, un act de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice prin care tinerii aceștia au dobândit pe deplin statutul de militar profesionist, de apărător al țării și al valorilor acesteia. Urăm colegilor care au depus astăzi Jurământul militar o carieră frumoasă şi o viaţă onorantă în uniforma militară”, au scris reprezentanții ISU Brașov pe pagina oficială de Facebook.

sursa foto: Facebook.com / ISU Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes