Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Ea este tânăra din Sinaia care a murit după ce s-a aruncat de pe un pod. Rebeca ar fi suferit de depresie, iar din această cauză și-ar fi pus capăt zilelor

Publicat

pe

Moartea fulgerătoare a Rebecăi a șocat întreaga comunitate din Sinaia. Măcinată de o depresie profundă, tânăra a ales să își pună capăt zilelor într-un mod cumplit. S-ar fi sinucis după o ceartă cu iubitul ei, spun surse din anchetă.

Publicitate

Rebeca absolvise facultatea în Brașov și lucra la recepția unui hotel din Predeal. Acolo locuia și cu iubitul ei de ceva timp. Apropiații spun că era o fată plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze și dornică să întindă o mână de ajutor celor în nevoie. Dar în spatele acestei imagini perfecte, tânăra s-ar fi luptat cu o depresie care o măcina pe interior.

În noaptea de sâmbătă spre duminică Rebeca și partenerul ei s-ar fi certat cumplit, iar fata a plecat din locuința lor, fără să spună încotro se duce. Orele treceau, iar partenerul tinerei nu reușea să mai dea de ea, așa că a plecat să o caute. A găsit-o fără suflare într-o prăpastie, sub un pod de pe drumul care leagă Sinaia de Târgoviște.

„La data de 20 iunie, în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din orașul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată. Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

Publicitate

Vestea morții Rebecăi a șocat întreaga comunitate. Nimeni nu își explică cum o tânără senină și plină de viață ducea pe umeri o povară atât de greu de suportat.

„Mi-aș fi dorit să mă cauți, să îmi ceri ajutorul, să plângi, să urli, să îți auzim durerea. Mă rog cu toată ființa mea ca Dumnezeu să te ierte și să își deschidă poarta Raiului. Oameni buni, copii, când vedeți ceva, când auziți ceva, spuneți, nu tăceți. Nu țineți pentru voi. Nu așa ajutați”, a scris o apropiată a fetei pe rețele de socializare.

„Refuz să cred așa o nenorocire. Pentru că asta nu poate fi catalogat altfel decât nenorocire. Faptul că n-a avut niciun suflet căruia să i se confeseze, asta mi se pare foarte grav. Ultima oară am văzut-o luna asta, în iunie. Arăta bine, n-avea niciun fel de problemă. Nu știu, vă spun sincer, sunt pur și simplu demolată de veste. Nu pot să cred”, a povestit o vecină.

Deși poza într-o tânără liniștită, respectuoasă și veselă, psihologii spun că fata ar fi ascuns în ea o depresie vreme de câți ani, însă niciodată nu a cerut ajutorul celor din jur.

„Actul suicidal are în spate o depresie. Sunt foarte multe persoane care ascund această patologie pe care au dobândit-o în timp. În mod normal depresiile debutează cu stări anxioase, cu tot felul de episoade depresive, dar fără importanță. Toate aceste stări se acumulează în timp, în ani, chiar dacă pacientul nu arată, chiar dacă are un comportament relativ normal, deci creează o altă normalitate. Orice declic, orice ceartă, orice dispoziție negativă poate să ducă la actul suicidal”, spune psihologul Gabriel Bibire.

Publicitate

Trupul neînsuflețit al fetei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru necropsie. Legiștii trebuie să stabilească de cât timp murise tânăra înainte să fie găsită de iubitul ei. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă ancheta. Între timp, familia și apropiații se pregătesc de înmormântare.

sursa foto: Instagram

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes