Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Durere nemărginită și lacrimi amare la Bran. Alexandra și Nicu Pepene au fost conduși pe ultimul drum

Publicat

pe

Publicitate

Alexandra și Nicu Pepene au fost conduși pe ultimul drum. Durere nemărginită și lacrimi amare pentru cei doi soți uciși la Bran. 

Astăzi, 20 ianuarie 2023, la ora 12:00, a avut loc înmormântarea celor doi soți uciși la Bran de către vărul lui Nicu Pepene. Cei doi au fost conduși pe ultimul drum de către familiile și apropiații lor, cuprinși de durere nemărginită și lacrimi amare, transmite redactia.ro.

Înmormântarea a avut loc în satul Șimon din județul Brașov.

„Pentru cei care doresc să îşi ia rămas bun de la fratele şi cumnata mea (cei doi îngeri) Nicu şi Ale. Sunt acasă la ei începând de acum, iar înmormântarea va avea loc vineri, la ora 12.00, la prima biserică din Şimon” a anunţat Cristi Pepene, fratele victimei.

Publicitate

„Cortegiul funerar porneşte spre Biserica Veche Şimon de la locuinţa soţilor Nicu şi Alexandra Pepene la ora 12.00. Slujba de înmormântare va începe la ora 13.00”, a transmis şi Parohia Ortodoxă Şimon Vechi.

Din primele imagini se poate observa cortegiul funerar care a pornit spre Biserica Veche Şimon de la locuinţa soţilor Nicu şi Alexandra Pepene la ora 12.00. Cei doi sunt conduși pe ultimul drum de rude, prieteni, apropiați, dar și colegii de muncă a lui Nicu Pepene, îmbrăcați în uniformă militară pentru a le aduce un omagiu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes