Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Drumarii braşoveni „au livrat înapoi” gunoiul aruncat pe DN 1. Oamenii au strâns mizeria şi au dus-o înapoi celui care „s-a obosit” să o arunce pe marginea drumului

Publicat

pe

Drumarii braşoveni s-au făcut poştaşi de ocazie şi au livrat doi saci de gunoi celui care a aruncat mizeria pe marginea drumului.

Publicitate

Oamenii de la DRDP Braşov, de la Districtul Predeal, care se ocupă de curăţenia Drumului Naţional 1 au găsi mai multe gunoaie aruncate pe marginea şoselei. Norocul a făcut ca printre ele să fie şi un plic pe care era scrisă adresa celui care a făcut mizerie. Pentru a atrage atenţia că nu este normal ceea ce a făcut, şi că gunoiul se aruncă la tomberon, drumarii au strans totul în saci pe care i-au dus acasă celui care a împrăştiat gunoiul pe marginea DN 1.

„Colegii noștri de la Districtul Predeal au făcut o livrare mai puțin obișnuită la sfârșitul săptămânii trecute. I-au returnat gunoiul unui cetățean care a „binevoit” să arunce deșeurile provenite din renovarea casei într-o parcare de pe marginea DN1. A făcut însă greșeala să arunce și un plic pe care era trecută și adresa lui. Explicația dată de „proprietarul” sacilor: „Cineva mi-a furat gunoiul”.”, scrie în postarea făcută publică pe Facebook de DRDP Braşov.

Instituţia va sesiza poliţia în acest caz, dar este puţin probabil ca omul să păţească ceva având în vedere că nu a fost prins în flagrant.

Publicitate

Sursa foto: Facebook Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes