Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / „Donează sânge, salvează o viață”. Un nou gest de solidaritate al jandarmilor braşoveni. Au donat sânge pentru cei aflaţi în suferinţă

Publicat

pe

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Burebista’’ Brașov și din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Nicolae Titulescu” Brașov s-au alăturat campaniei de donare de sânge „Donează sânge, salvează o viață”!, desfășurată la nivel național de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană astfel că acum, în Săptămâna Patimilor, jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Brașov.

Ca și în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţional acest gest a devenit o tradiţie, numai în ultimul an fiind donată o cantitate de peste 100 litri de sânge, în cadrul a patru acţiuni umanitare.

„Prin aceste iniţiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile brașovenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.”, au transmis într-un comunicat jandarmii braşoveni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes