Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Doi brașoveni, campioni naționali la patinaj. Mihaela Hogaș și Cosmin Nedelea și-au apărat titlurile câștigate anul trecut

Publicat

pe

Publicitate

Doi dintre cei mai rapizi patinatori din România sunt din Brașov. Sportivii Clubului Corona Brașov, Mihalea Hogaș și Cosmin Nedelea au câștigat patru medalii de aur și trei de argint la Campionatul Național pe Probe și Poliatlon, care s-a desfășurat în 25 și 26 februarie, la Inzell, în Germania. Tinerii patinatori și-au apărat titlurile de campioni naționali câștigate anul trecut.

Mihaela Hogaș a câștigat fără drept de apel proba ei favorită, 500 de metri, pentru care s-a pregătit intens și, totodată, a devenit vicecampioană națională la proba de 1500 de metri, probă care nu face parte din programul ei. Mihaela continuă să demonstreze că este cea mai rapidă patinatoare de viteză din România.

Cosmin Nedelea a obținut medalii de aur la probe de 500 de metri și 1500 de metri, iar la întrecerile de 3.000 de metri și 5.000 de metri a câștigat medalii de argint. Mex, așa cum este poreclit Cosmin, şi-a apărat titlul de campion național absolut și în acest an şi a demonstrat că este cel mai rapid și mai valoros patinator din România, în ciuda faptului că jumătate din sezon a fost ținut deoparte de antrenament de o urâtă accidentare.

„Ambii sportivi au dat dovadă de mult profesionalism, ambiție şi spirit de luptători. Mă bucur nespus că am demonstrat și în acest an că noi, Corona Brașov, avem cei mai valoroși și mai rapizi patinatori din România. Mai mult de atât, echipa de juniori le calcă pe urme. Urmează o perioada de tranziție unde dorim să ne odihnim și să ne refacem după acest sezon greu, urmând să începem antrenamentele pentru următorul sezon”, a declarat Bogdan Stănescu, antrenorul celor doi sportivi.

Publicitate

De curând, Cosmin Nedelea a reușit să obțină rezultate impresionante și la Cupa Mondială organizată în Germania. Tânărul patinator, în vârstă de 22 de ani, a urcat pe locul doi la urmărirea pe echipe și locul trei la proba de mass-start.

sursa foto: Facebook.com / CSM Corona Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes