Connect with us
Publicitate

Administrație

FOTO / Doi braşoveni amendaţi după ce au aruncat moloz pe stradă. Au fost găsiţi cu ajutorul camerelor de supraveghere din oraş

Publicat

pe

Polițiștii locali din Braşov fac verificări în oraş pentru a constata zonele unde se aruncă deșeuri. În urma monitorizării acestor zone predispuse depozitării necontrolate a deșeurilor, au fost identificate pe domeniul public, lângă un container amplasat pe strada Titan, depozitări de deșeuri rezultate din construcții și reamenajari interioare respectiv saci cu moloz, deșeuri de placi gips carton, placi ceramice, ambalaje materiale construcții, scule și obiecte sanitare.

Publicitate

Au fost preluate filmările video de la sistemele de monitorizare amplasate în zonă ce au ajutat la identificarea persoanelor responsabile și a mijlocului de transport cu care a fost efectuat tranportul ilegal de deșeuri. Cele două persoane implicate au transportat aceste deșeuri cu o autoutilitară marca Iveco în data de 12 noiembrie, fapt pentru care au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 1.600 lei.

Contravenienții au avut noroc pentru că dacă erau surprinși în momentul abandonării deșeurilor riscau pe langă sancțiunea contrvențională și confiscarea autovehiculului.

„Le punem în vedere tuturor persoanelor fizice sau persoanelor juridice care efectuează lucrări de construire sau reamenajare să evacueze deșeurile rezultate cu unul dintre operatorii de salubritate acreditați în vederea evitării sancțiunilor.”, transmite Poliţia Locală Braşov.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes