Connect with us
Publicitate

Economic

FOTO / De anul viitor Făgăraşul va avea 10 autobuze noi, electrice. Acestea au ajuns deja în municipiu

Publicat

pe

De anul viitor, Municipiul Făgăraș va beneficia de un sistem de transport public modern și nepoluant. 10 autobuze electrice prevăzute în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă au ajuns la Făgăraș.

Publicitate

Autobuzele electrice achiziționate sunt dotate cu aer condiționat, wi-fi, sistem de e-ticketing, camere de supraveghere video și rampe speciale pentru persoanele cu dizabilități.

Pe lângă autobuzele electrice, noul sistem de transport public local va include: stații de încărcare, stații inteligente pentru călători (prevăzute cu sistem de e-ticketing și sistem de informare în timp real privind deplasarea autobuzelor) precum și terminale pentru interconectarea cu alte sisteme de transport public.

„Vom simți cu toții efectele benefice ale acestui tip de transport ecologic, mai ales asupra mediului. Poluarea și zgomotul vor fi drastic reduse.

Publicitate

Dezvoltarea Făgărașului cu ajutorul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile continuă. Chiar dacă, uneori, procesul de implementare a acestor proiecte este unul destul de anevoios, presărat la tot pasul cu piedici de tot felul, mai ales birocratice sau politice, sunt convins că odată finalizate, aceste proiecte vor aduce făgărășenilor foarte multe avantaje în anii care vor veni.”, a transmis pe pagina de Facebook primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes