Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Dacă la terminalul Aeroportului Braşov nu se înghesuie nimeni, se stă la coadă, în frig, pentru a plăti parcarea în aerogară

Publicat

pe

Dacă la terminalele aeroportului din Ghimbav nu se prea înghesuie lumea, nu la fel putem spune şi despre locul unde se plăteşte parcarea. Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM), a postat astăzi mai multe fotografii în care se văd oameni cum stau la coadă să îşi plătească parcarea. Înfofoliți în haine groasă, şi cu bagaje mari după ei, călătorii stau la rând pentru a plăti parcarea.

Publicitate

„Aeroportul internațional Ghimbav! Nu este coada de la terminal, este coada de la parcometru! Atât se poate!”, a scris ASUM la postarea la care a ataşat şi pozele.

Odată cu inaugurarea aeroportului, mulți călători au fost încântați de serviciile oferite, apoi au început reproşurile, după ce Dan Air a părăsit aerogara. Cu toate acestea, chiar dacă acum se zboară doar în două destinaţii, se pare că popularitatea aeroportului vine la pachet cu aglomerație la punctele de plată a parcării.

Plata parării în Aeroportul Braşov se face de foaerte puţin timp, asta pentru că încă de la deschidere oamenii îşi puteau lăsa maşinile gratuit în parcare.

Publicitate

Faptul că sistemul de plată a parcării nu a fost implementat mai devreme a fost şi unul reproșurile care i s-au adus fostului director, şi unul din motivele pentru care acesta a fost înlocuit din funcţie.

Sursa foto: ASUM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes