Connect with us
Publicitate

Entertainment

FOTO / Curierul bun la toate: livrează pachete, dar îi scapă pe clienți și de gunoaie. Pentru aceste „fapte bune” s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Un curier care a vrut să facă pe operatorul de salubrizare a fost amendat de poliţia Locală cu 10.000 de lei. Asta după ce poliţiştii locali au descoperit că în loc să ducă la rampa de gunoi ambalajele rămase de la un aparat electrocasnic, le-a aruncat pe un câmp din Braşov, din apropierea Drumului Naţional 13. 

După ce au descoperit „groapa de gunoi” ilegală formată din deșeuri din plastic, polistiren, carton şi  mobilier, poliţiştii au făcut ferificări şi au constatat că acestea au fost aruncate în data de 10 martie.

„Cercetând informațiile din documentele identificate printre resturile de materiale depozitate ilegal pe domeniul public, polițiștii locali au continuat verificările, descoperind că deșeurile proveneau de la proprietarul unui imobil din localitatea Ghimbav. Acestuia i-a fost livrat pe 10 martie un aparat electrocasnic, iar curierul care a efectuat livrarea s-a oferit să preia deșeurile depozitate pe terasa imobilului, bineînțeles contra cost.

Persoana care a transportat și aruncat deșeurile pe câmpul din apropierea DN 13 a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 lei, iar ca măsură complementară s-a stabilit ridicarea, de către cel de al doilea contravenient, a deșeurilor aruncate și salubrizarea zonei, măsură care a fost îndeplinită și finalizată în cursul zilei de 29.03.2022.”, a transmis Poliţia Locală Braşov

Publicitate

Sancțiunile prevǎzute în asemenea cazuri nu sunt deloc de neglijat. Amenzile pentru persoanele fizice sunt cuprinse între 10.000 lei și 20.000 lei, iar pentru cele juridice între 50.000 lei și 70.000 lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes