Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Cum îşi aşteaptă Predealul turiştii în prag de iarnă. Străzi şi trotuare neasfaltate în centrul staţiunii şi locuri de joacă distruse şi cu garduri aruncate în copaci

Publicat

pe

Sursa foto: Antena 3

Sezonul de schi se va deschide în curând, însă unele stațiuni montane din România nu sunt pregătite pentru a-și întâmpina turiștii. La Predeal, trotuarele, dar și străzile secundare nu pot fi circulate.

Stațiunea de interes turistic, Predeal arată ca după un bombardament serios, chiar înainte de începerea sezonului de schi. Trotuarele principale, dar și străzile secundare sunt blocate de lucrări care par să nu se mai termine, transmite antena3.ro.

Publicitate

Localnicii se plâng că situația aceasta ține de aproximativ un an de zile, și că la aceeași groapă se lucrează de mai multe ori. O săptămână se lucrează la ea, a doua săptămână iar se sparge și se efectuează „modificări” în același loc.

Aceste lucrări se întind de mai mulți ani, cu toate acestea, asfaltul a fost proaspăt marcat, chiar pe lângă gropile peste care mașinile trec cu greu.

Surse neoficiale susțin că poliția locală a aplicat amenzi companiei responsabile pentru gropile imense pe care le-a lăsat în urma lucrărilor, pe motiv că pune viața participanților la trafic în pericol. Însă primăria le-a transmis organelor de ordine să retragă amenda pentru că altfel nu mai are cine să vină să facă lucrări în Predeal.

Publicitate

Sursa foto: Antena  3

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes