Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Cum decurge vaccinarea la Castelul Bran: „Au venit persoane din Mexic sau SUA”

Publicitate

Publicat

pe

Foto: Libertatea.ro

Castelul Bran, județul Brașov, găzduiește, începând de vineri, 7 mai, un maraton al vaccinării de weekend, fără programare, pentru turiști. Conform directorului de marketing Alexandru Prișcu, 152 de persoane au fost vaccinate de la deschiderea centrului de la Vama Medievală.

Publicitate

„Înainte de orice discuție, aș vrea să precizez că vaccinarea nu este condiționată de vizitarea castelului. Însă cine se imunizează obține diplomă de vaccinat la Castelul Bran și accesul gratuit la expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură”, a precizat Alexandru Prișcu, pentru jurnaliștii de Libertatea.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, formată din doi medici, patru asistenți și trei registratori, fără programare, iar orarul de funcționare al centrului este vineri (14.00-20.00), sâmbătă (10.00-20.00) și duminică (10.00-18.00). Este asigurată parcarea gratuită pentru beneficiari, în imediata vecinătate a imobilului.

Americani și germani au îmbinat vaccinarea cu „tortura”

Publicitate

„În primele 10 ore de la deschidere, vineri și sâmbătă, până la ora 13.00, am avut 152 de persoane vaccinate, în condițiile în care se lucrează pe un singur flux. Între imunizați, colegi nehotărâți, oameni din zonă, turiști din țară și din străinătate. Am avut un mexican, doi americani, doi germani și un spaniol. Știau despre centrul de vaccinare și au profitat de vizita la noi”, a dezvăluit directorul de marketing al Castelului Bran.

„În ultimul interviu, am insistat pentru a exista cât mai multe astfel de demersuri, inițiate de mediul privat, pentru vaccinare în așa-numitele landmarkuri. Nu e vorba neapărat de centre în muzee sau în castele, ci de centre în malluri, în cinematografe, la stadioane. Ar merge mult mai rapid procesul”, completează Alexandru Priscu pentru sursa citată.

Cifrele dezastrului creat de pandemie

Specialistul în marketing speră ca restricțiile să fie înlăturate în momentul în care un procent suficient de mare din populație va fi imunizat. „Ca să vă faceți o idee despre cum ne-a afectat pandemie, vă spun doar că, în 2020, numărul nostru de turiști a scăzut cu 74%, iar încasările s-au redus cu 81%”, a explicat Priscu.

BRAN_Centru vaccinare_Diploma A4 landscape

 

Foto: Libertatea.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes