Connect with us
Publicitate

Economic

FOTO / Cu cât se vând cele mai scumpe case din Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Oferta imobilelor scoase la vânzare în Brașov, în această perioadă, este destul de variată. Pe piața imobiliară se află zeci de case care se pot cumpăra. O parte dintre ele au ajuns să coste sute de mii de de euro, fie că vorbim de case din zone limitrofe ale orașului, fie că vorbim de case istorice, din centrul Brașovului. Unele au depășit chiar pragul de un milion de euro.

Pe Imobiliare.ro, cea mai scumpă casă depășește 1,5 milioane de euro. Este vorba de un imobil din Centrul Civic construit în 2020, care poate fi folosit și ca spațiu comercial, conform anunțului momentan în clădire la demisol funcționează un salon de înfrumusețare care plătește lunar peste 4.500 euro. Clădirea are 660 de metri pătrați utili iar prețul cerut este de 1,78 milioane euro. La un calcul simplu vedem că prețul depășește 2.600 euro metrul pătrat.

Cu peste 1,5 milioane de euro, poți cumpăra o casă vis-a-vis de Parcul Central, recent renovată, cu suprafața totală de 700 metri pătrați utili, cu 16 camere. Pe strada Nicolae Iorga se vinde o casă cu 1.55 milioane de euro, cu teren de 550 metri pătrați.

 

O vilă “impresionantă” se vinde pe strada Castelului, în regim S+P+1E+M, cu o suprafață de peste 845 metri pătrați, care are nu mai puțin de 13 camere și 13 băi. Prețul este de 1,25 milioane de euro.

Publicitate
video
play-sharp-fill

Casele scumpe nu sunt doar în centru. Un conac boiereas din Stupini se vinde cu aproape 1 milion de euro. Are suprafața totală de 604 de metri pătrați și teren de 2 hectare. Prețul cerut este de 945.000 euro.

O vilă cu o priveliște deosebită puteți achiziționa în zona Warthe.  „Aceasta este dispusa pe D+P+1+M, compartimentarea fiind una practica, ce ofera spatii largi, aerisite, marea majoritate beneficiind de o priveliste aparte. Imobilul beneficiaza de finisaje calitative, aduse din Austria, fiind conceput pentru a oferi un grad de confort ridicat. Proprietatea detine incalzire in pardoseala, sauna si jacuzzi, doua centrale, una fiind pe gaz si cealalta pentru exploatarea pe lemne, instalatie pregatita pentru montarea de panouri solare, rezervor pentru acumularea apelor pluviale si terase cu suprafete cuprinse intre 60 si 80 mp, de unde se poate admira orasul vechi.” se arată în anunț. Pentru cei 480 metri pătrați utili va trebui să scoateți din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 950.000 euro.

Nici zona Noua nu stă rău când vine vorba de case scumpe, o proprietate de lângă lac costă peste 800.000 euro. „Proprietate pe malul singurului lac din Brasov in zona de agrement unde se afla Aventura Park, zona de picnic „Poiana Ciucas” , Gradina Zoo si Aqua Park. Proprietatea dispune de 1400 mp teren pe care se afla doua constructii : o casa p+1e suprafata totala 325mp – 3 apartamente cu 13 camere , 3 bucatarii, 3 bai in total + alta casa pe un singur nivel de 85 mp – 4 camere, -1 bucatarie , 1 baie” se arată în anunț, prețul cerut este de 820.000 euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes