Connect with us
Publicitate

Economic

FOTO / Coadă uriașă la deschiderea primului magazin Lidl din Săcele

Publicat

pe

Foto: OpiniaSaceleana.ro

Coadă pe zeci de metri, joi dis-de-dimineață, la deschiderea primului magazin Lidl din municipiul Săcele.

Hipermarketul s-a deschis oficial la ora 7.30, însă mai bine de 150 de oameni așteptau la momentul respectiv la ușă, pentru fi siguri că beneficiază de promoțiile marelui retailer. Joi, cu ocazia deschiderii, Lidl are reduceri peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și va avea peste 30 de angajați. Noua unitate Lidl va pune la dispoziția clienților peste 100 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a acesteia va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

În noul magazin Lidl de pe Câmpului Nr. 97 din Săcele au fost investiți peste 2 milioane de euro și a generat 20 de locuri de muncă pentru săceleni.

Publicitate

 

Cât câștigă un angajat Lidl
Începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net.

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri. Un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 5 centre logistice.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes