Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Cine este Szidonia Szasz de la Survivor. Frumoasa sportivă este născută la Braşov, practică kickboxing, a făcut atletism dar şi dansuri moderne

Publicat

pe

Szidonia Szasz este una dintre concurentele de la Survivor 2021 și face parte din echipa Războinicilor. Tânăra este ambițioasă și vrea să demonstreze că poate depăși orice obstacol.

Publicitate

Szidonia Szasz de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Szidonia Szasz de la Survivor a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout, transmite viva.ro.

Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă și consideră că va face față tuturor provocărilor. Pentru războnică, lipsa condițiilor din Republica Dominicană nu va fi un impediment pentru a ajunge în marea finală.

„Am ales să particip la Survivor pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa’, a declarat Szidonia Szasz de la Survivor.

Publicitate

De cinci ani, Szidonia Szasz practică kickboxing. Se împletesc în ea agilitatea, grația și nu în ultimul rând voință de a reuși. Concurenta are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme, iar nimic o nu poate opri din a ajunge în marea finală.

Concurenta este adepta unui stil de viață sănătos și promovează asta pe rețelele de socializare. Deși a practicat mult sport încă de când era mică, ea a ales alt drum pentru a profesa. Szidonia Szasz de la Survivor este de profesie tehnician maseur.

Sursa foto: Instagram

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes