Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Cine este instructorul de dans din Brașov care a abuzat sexual mai multe cursante ale sale? Unele dintre ele erau minore

Publicat

pe

Publicitate

Apar detalii șocante în cazul instructorului de dans sportiv din Brașov care este acuzat de act sexual cu un minor – 5 acte materiale și coruperea sexuală a minorilor – 3 acte materiale. Timp de mai bine de 4 ani părinții fetițelor care mergeau la o cunoscută școală de dansuri din oraș nu știau la ce sunt supuse micuțele.

Apropiații uneia dintre fetițele abuzate spun că instructorul în vârstă de 29 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu o fetiță de doar 12 ani de patru ori, în ultimii ani. Pentru ca micuța să nu spună la ce orori a fost supusă, individul o amenința că îi va face rău dacă va sufla vreo vorbă, iar această practică era întâlnită și în celelalte cazuri, spun surse din anchetă.

Cei care îl cunosc pe suspect spun că devenise atât de încrezător în farmecele sale încât se lăuda la ceilalți colegi instructori că ar fi avut multe partenere de sex, fără să menționeze însă vârstele lor.

Individul lucrează la sala de dans din Brașov din anul 2011, iar anchetatorii încearcă să afle acum dacă și alte copile au fost abuzate de instructorul lor.

Publicitate

Conducerea clubului de dans a venit cu lămuriri şi a trimis un comunicat de presă legat de situaţia instructorului Paul Costin:

În urma situaţiei create de arestarea instructorului de dans Paul Costin, sub aspectul săvârsirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor si act sexual cu un minor, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

  • Condamnăm faptele pentru care este acuzat şi menţionăm că nu suntem şi nu vom fi, vreodată, de acord cu astfel de practici;
  • Nu ni s-au semnalat niciodată astfel de fapte;
  • Am decis încheierea de îndată a relaţiilor contractuale cu acesta;
  • Am făcut demersurile necesare, către Federaţia de Dans Sportiv, pentru radierea sa de pe lista antrenorilor atestaţi şi am solicitat aplicarea interdicţiei de a mai profesa în această disciplină;
  • Vom susţine şi sprijinim, cu tot ceea ce putem, ancheta autorităţilor. Până la încheierea anchetei în curs nu vom mai face alte declaraţii.”

 

„Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 2019-2021, profitând de aceeași calitate, de instructor de dans sportiv, bărbatul ar fi transmis unei alte minore, fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale consimțite. De asemenea, în perioada martie-aprilie 2020, bărbatul ar fi transmis unei a treia minore, pe conturile de socializare, imagini cu conținut pornografic”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Profesorul de dans a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Brașov care au decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Iată soluția, pe scurt:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi, în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 raportat la art. 223 alin. 2 şi art. 202 alin. 1, 4 lit. e Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului COSTIN PAUL, pentru o durată de 30 de zile începând cu data de 31.03.2022 şi până la data de 29.04.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”.

Inculpatul a făcut contestație, iar aceasta se va judeca la Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Sursa foto: Facebook / Paul Costin

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes