Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Centrul Civic, sub asediul oamenilor străzii. Șapte persoane au transformat spațiul de lângă locul de joacă în „culcuș”

Publicat

pe

Publicitate

Câțiva oameni ai străzii și-au făcut culcuș în apropierea locului de joacă din Centrul Civic. Poliția Locală a fost nevoită să ia măsuri pentru a elibera zona. 

„Parcul din Centrul Civic a fost, pentru scurt timp, sub asediul oamenilor străzii. Echipajul de la Ordine Publică aflat în misiunea curentă de verificare a parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii i-au identificat, sancționat și îndepărtat din zonă.

Șapte persoane fără adăpost își făcuseră culcuș chiar în proximitatea spațiului de joacă destinat copiilor și a terenului de sport. Oamenii și-au amenajat un adevărat dormitor din pături, plăpumi, perne și haine. Mai mult decât atât, în apropierea „casei” reușiseră să construiască un depozit de gunoaie, chiștocuri de țigări, pungi de plastic și pet-uri. În apropierea lor, una dintre toaletele ecologice a fost răsturnată.

Polițiștii locali au apelat la operatorul de salubritate pentru a curăța arealul de mizerii și deșeuri, iar firma care administrează WC-urile mobile a fost chemată să rezolve problema celei prăbușite și scoase din uz. În cazul în care mai există astfel de situații în cartiere sau în alte spații publice.

Publicitate

Poliția Locală solicită brașovenilor să anunțe aceste aspecte la dispeceratul instituției 0268.954, pentru a putea fi luate operativ și eficient, toate măsurile legale care se impun în vederea menținerii ordinii și liniștii publice.

În același registru, patrula amintită, tot astăzi, însă în zona Onix a depistat un adult și cinci minori în timp ce aproape au distrus un cireș pentru a-i culege fructele. Din acest grup, două persoane au fost sancționate la HCL 153/2010, iar agenții au solicitat operatorului să salubrizeze zona. De menționat că, și în aceste cazuri, brașovenii pot anunța dispeceratul Poliției Locale Brașov.” a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes