Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Căţeluşa Muba a ieşit la pensie din Jandarmerie şi îşi caută stăpân

Publicat

pe

După 12 ani în care a participat la numeroase misiuni importante, cățelușa Muba, a ajuns la finalul carierei. Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov îi mulțumește pentru devotamentul și loialitatea sa.

Publicitate

Ciobănescul german a lucrat 12 ani alături de jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov, iar acum, că și-a încheiat activitatea, iubitorii de animale au ocazia să adopte un camarad de nădejde.

Timp de 12 ani, cățelușa din rasa ciobănesc german a fost în slujba Grupării Mobile. În aceste zile a îmbrăcat pentru ultima oară uniforma, și asta pentru că a ieșit la pensie.

Cățelușa a fost camaradul jandarmilor la sute de misiuni importante și a ajutat la soluționarea unor cazuri dificile, dar acum își va lua adio de la locul în care a crescut, fiind la finalul carierei.

Publicitate

Muba mai are o singură misiune: aceea de a-i fi loială celui care o va adopta. Aceia dintre voi care iubesc animalele și doresc să facă un bine cățelușei Muba, sunt așteptați să o adopte, începând de astăzi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes