Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Camion încărcat cu cozonaci, implicat într-un accident, pe ocolitoarea Brașovului. Sute de colaci s-au împrăștiat pe carosabil

Publicat

pe

Publicitate

O adevărată „tragedie gastronomică” s-a produs, în această dimineață, pe ocolitoarea municipiului Brașov. Un camion care transporta sute de cozonaci, dar și alte produse de panificație, a fost implicat într-un accident, la intersecția cu Drumul Național 11.

În urma evenimentului rutier, cutiile în care erau depozitați cozonacii s-au împrăștiat pe carosabil, iar o parte din marfă a fost deteriorată. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar una dintre benzile de circulație a fost blocată complet. Șoferul companiei care făcea acest transport a anunțat incidentul, iar acum așteaptă ca o altă mașină să ajună la locul accidentului și să preia toate cutiile cu produse de panificație care au ajuns pe șosea.

Și polițiștii au început să facă cercetări pentru a aflat cum s-a produs evenimentul rutier și cine se face vinovat de pagubele materiale înregistrate în urma accidentului.

 

sursa foto: DRDP Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes